Ga naar hoofdinhoud

Het Tiny House staat op het Rustige Gedeelte aan het pad. Het huisje heeft uitzicht op het Noorderpark en er kan voor het huisje gezeten worden op de tuinset.

Het Tiny House is een gezellige overnachtingsplaats met een keuken voorzien van inductie-kookplaat, koelkast, kookgerei, servies en bestek. Het huisje is niet aangesloten op de waterleiding. Wel is er afvoer, een wasbak en een watervat van 5 liter met een drinkwaterpunt op 10 meter van het huisje.

In de leefruimte staat een houtkachel, een uitklapbare tafel met stoelen en een slaapbank. De knusse bedstee heeft een tweepersoonsmatras. In het extra kamertje staat een eenpersoonsmatras en extra stoelen.

De badkamer heeft een separette-toilet en een bad, beide met een gebruiksaanwijzing. Er kan ook gebruik gemaakt worden van de algemene faciliteiten van de camping.

Deze accommodatie is geschikt voor 4 personen en kan voor minimaal 3 nachten gereserveerd worden. Het is nodig om eigen slaapzakken mee te nemen. Kussens zijn wel aanwezig. Huisdieren zijn niet toegestaan.

Aankomst tussen 15:00 en 19:00 en vertrek vóór 11:00. Bekijk de beschikbaarheid en/of maak een reserveringsaanvraag op de pagina ‘reserveren’.

De kosten voor het Tiny House zijn:
€ 60,- per nacht +
€ 7,- per persoon per nacht +
€ 5,- per kind (beneden de 10 jaar) per nacht +
€ 3,- voor parkeren per nacht +
€ 1,05 toeristenbelasting per persoon per nacht +
€ 20,- schoonmaakkosten per boeking

Reserveren