Ga naar hoofdinhoud

Let op! Lees deze informatie vóór het reserveren:

Dit terrein is geschikt voor personen van 18 jaar en ouder, zonder kinderen en biedt plaats voor campers, caravans en kleine tenten (lager dan 1.30m).

Voor deze boekingen geldt inchecken tussen 14:00 en 19:00 en uitchecken vóór 12:00.

  • Camperplaats tot 9 meter: Er is aan het pad plaats voor 5 campers met een maximale lengte van 9 meter. Bij uitzondering kunnen ook grote caravans langer dan 5 meter hier geplaatst worden. Het is niet mogelijk om een extra auto te reserveren bij deze kampeerplek.
  • Caravan/camperplaats tot 5 meter: Er is op de middenplekken plaats voor 7 caravans of kleine campers met een maximale lengte van 5 meter (inclusief dissel caravan). Reserveringen voor caravans zijn inclusief één auto. Voor campers is het niet mogelijk om een extra auto te reserveren.
  • Caravanplaats tot 4 meter: Er is aan het water plaats voor 4 kleine caravans met een maximale lengte van 4 meter (inclusief dissel). Deze plaatsen zijn inclusief parkeerplaats voor één auto.
  • Kleine tent tot 1.30 meter hoogte: Er is aan het water plaats voor 6 kleine tenten met een maximale hoogte van 1.30 meter. De maximale verblijfsduur is 3 nachten. Deze plaatsen zijn alleen geschikt voor fietsers en wandelaars. Parkeren met de auto is niet mogelijk. Voor grotere tenten en/of tenten inclusief parkeerplaats kunt u reserveren op het Familieveld.

Controleer na verzending van de reserveringsaanvraag de spambox van uw e-mail.
Het kan voorkomen dat berichten voor bevestiging, annulering of wijziging daar terecht komen.